DIA MUNDIAL DEL TEATRE

Foto enviada per mariona duch

Doncs si! Celebrem-ho!

Celebrem que formem part d’aquest meravellós món, un món que ens permet ser moltes coses.
Fa uns dies l’Eloi Falguera en un article pel diari Malarassa ens va preguntar “què era per nosaltres el teatre” i “què aportava a la societat”.
Vam voler posar-ho en comú en el nostre assaig de divendres, ja que creiem que, com a un bon equip que som, era més coherent fer una resposta conjunta.
No va ser fàcil, perquè en el fons, per a cada un de nosaltres significa coses diferents, però el que vam tenir clar va ser el següent:

Per nosaltres el teatre significa un munt de coses. És una família, llibertat, poder ser un mateix i mil persones més,diversió,un joc…

Aporta cultura, imaginació, distracció, perspectives noves, l’oportunitat de viure vides i veure mons sense moure’s del lloc, poder-te evadir del teu propi món.

Més enllà del que pugui significar per cada un de nosaltres i per al grup en general, el que és evident és que en encanta aquest món!
Ens agrada assajar, fer exercicis, queixar-nos perquè algun dia ens fa mandra, fer broma, aprendre’s un text nou, pensar que no arribarà enlloc, veure que agafa forma, aportar idees noves, construir nous personatges, aportar matisos a aquells que ja tenim apresos, llevar-nos d’hora un diumenge per anar a actuar a algun poble de Catalunya, maquillar-nos, muntar, desmuntar, viure i fer viure al públic.

Ens agrada i no hi podem fer res.

Per tots aquells que vivim el teatre, des de dins i des de fora, seguim creant cultura, visió i oportunitat d’expressar. No deixem que res ens impedeixi tenir aquesta llibertat dalt dels escenaris.

VISCA EL TEATRE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s