Tornem de Tortosa ben contents!

Doncs si… després d’un cap de setmana molt intens, hem de dir-vos que estem molt i molt contents del resultat que hem obtingut!

Vam marxar divendres al vespre cap a les Terres de l’Ebre,  i així dissabte posar-nos les piles ben d’hora al matí. I efectivament, no penseu que la pluja ens va aturar… perquè tot i l’aigua que va caure durant tot el cap de setmana, nosaltres vam tenir energia des del primer moment!

La frase que ens va motivar al llarg del dia va ser aquesta:
“Una persona usualmente se convierte en aquello que él cree que es. Si yo sigo diciéndome a mi mismo que no puedo hacer algo, es posible que yo termine siendo incapaz de hacerlo. Por el contrario si yo tengo la creencia que si puedo hacerlo, con seguridad yo adquiriré la capacidad de realizarlo aunque no la haya tenido al principio”
Mahatma Gandhi

Amb això, unes quantes llaminadures, energia, música, riures, assajos i paciència, vam actuar a les 22.00 a la Sala Petita de l’Auditori Felip Pedrell de la mateixa ciutat de Tortosa. Una sala i un públic que ens va acollir la mar de bé i que ens van fer sentir com a casa.

El diumenge va tenir lloc l’entrega de premis a les 19.00 en la que una representació de la companyia va poder quedar-se i disfrutar d’aquest acte, del qual en vam sortir més que satisfets.
El resultat obtingut va ser aquest:

  • Premi a la millor obra, En portada
  • Premi al millor vestuari
  • Premi a la millor actriu principal Mariona Duch, pel paper de Julie Smith

15284026_575000176025529_4381434120513648672_n

En definitiva tres premis que ens fan estar orgullosos del nostre esforç, de l’energia que posem tant als assajos com el dia de l’obra, de la nostra coordinació, del resultat i en definitiva del grup que som!

Volem agrair a tot el jurat i l’organització d’aquesta IV Mostra de Teatre Manuel Pérez Bonfill haver-hi pogut participar i la seva acollida, així com al públic i tècnics del teatre que ho van fer tot molt més fàcil.

MOLTES GRÀCIES

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s