La crítica del diari La Torre per Eloi Falguera

Farga’m Teatre omple d’esperança la Sala Crespi de Terrassa

Dissabte passat, Farga’m Teatre va omplir d’esperança la Sala Crespi. En primer lloc perquè va aconseguir recaptar més de 30 caixes de menjar per al Banc dels Aliments de Terrassa. Per tant, la ciutat va respondre a la seva crida. En segon lloc perquè l’obra de teatre que va oferir parla de problemes d’avui dia: corrupció, tràfic d’influències, manipulació de la informació, manca d’escrúpols per aconseguir un ascens personal… Teatre contemporani i de compromís amb l’actualitat.
Si a tot això hi afegim que Farga’m és un grup jove l’esperança és més gran: trenquem aquell tòpic que generalment acusa els joves de no ser prou compromesos amb la societat que els envolta i, alhora, comprovem que el teatre a la nostra ciutat, amb grups com aquest, té futur.

L’obra, tot i ser agre en alguns moments, bé la podríem qualificar d’embolics amb força dosis d’humor. És un text difícil de representar, pel ritme i la tensió que van creixent a mida que la trama avança i pels personatges, alguns de caràcter fort. I tot i aquesta complexitat, Farga’m se’n surt i molt bé. Han aconseguit lligar un espectacle molt dinàmic i amb uns personatges ben construïts.

Una escenografia fantàstica

Tractem primer els aspectes tècnics. Pel que fa la il·luminació, Farga’m demostra que sap enfocar correctament i això no és un fet menor. Malauradament, en força espectacles no professionals ens trobem que en certs indrets de l’escenari els actors queden foscos o mal il·luminats.

 

Aquí podeu llegir la crítica sencera!

http://www.naciodigital.cat/latorredelpalau/noticia/48861/farga/teatre/omple/esperanca/sala/crespi/terrassa

Esperem que us agradi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s