Al Canal Terrassa!

La companyia Farga’m Teatre presentarà aquest dissabte dia 20 de febrer, a les set del vespre i a la Sala Crespi de Terrassa l’espectacle En portada. Es tracta d’una representació solidària. Els assistents no pagaran amb diners el preu de l’entrada. Ho faran amb aliments que aniran destinats al Banc d’Aliments.

Farga’m Teatre és una companyia amateur nascuda fa 5 anys. Ha anat fent diferents obres arreu de Catalunya participant en diferents mostres, concursos i esdeveniments com a “Escenes locals de Terrassa”, “Mostra Nacional de Pineda de mar” o “Dies de Polonia a Barcelona”.

Per fer aquest acte, Farga’m Teatre ha comptat amb la col·laboració del Banc dels Aliments, qui rebrà els aliments recaptats. També de la Sala Crespi que ha posat l’infraestructura del teatre on poder actuar i la secció de cultura de l’Ajuntament de Terrassa.

 

Llegiu l’article sencer aquí!

http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/?id=29292&key=bfc4f11d8a7ea20423e82d9185167336#.VscquXThBFR

 

Us esperem dissabte a les 19:00 a la Sala Crespi de Terrassa!

Fins demà!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s