Volem omplir la Sala Crespi d’aliments!

Avui em sortit al diari La Torre, on Eloi Falgurea ens va fer una entrevista molt agradable!

 

(Fragment de l’entrevista)

No caldrà pagar entrada. Aquest dissabte a la tarda, per veure l’obra En portada deFarga’m Teatre, a la Sala Crespi, només us demanaran paquets d’arròs, pots de llet, llaunes de tonyina o qualsevol altre aliment envasat. La companyia de teatre entregarà tot el que es recapti a les entitats receptores del Banc dels Aliments de Terrassa. 
Teatre d’un dels grups més joves i emprenedors de la ciutat a canvi de menjar per als més desafavorits. Molt bona idea. Per parlar d’aquesta iniciativa solidària i de qui són Farga’m Teatre hem pres un cafè amb en Rubèn Domènech, el seu director.

Per qui vulgui venir aquest dissabte dia 20 a veure “En portada” a la Sala Crespi, què ha de saber?
Que per poder veure l’obra ha de portar menjar: farina, brou, llet, pasta… que després es lliurarà al Banc d’Aliments. L’entrada no és numerada, per tant no es poden fer reserves. S’ha de venir, deixar aliments i seure. Quanta més gent vingui, millor per a tothom.

De què tracta l’obra?
L’acció passa a Chicago, als anys 50, la nit abans que s’executi una persona condemnada a mort. L’han condemnada per haver matat un policia. Tot succeeix dins de la sala de premsa dels jutjats de Chicago. Entremig hi ha els interessos de l’alcalde, que està convençut de guanyar de nou les eleccions gràcies a l’execució, i també els interessos d’altres personatges com el xèrif o la directora del diari local. L’obra ens parla de la manipulació de la informació i de les notícies per conveniència, per interès propi, per treure rendiment d’un fet. Amb aquesta obra t’adones que el tractament de la informació ha canviat poc amb el temps. Només cal mirar avui dia el titular d’una mateixa notícia en dos diaris de signe polític diferent. No tindran res a veure. Això és volgut, depèn de les influències de cada diari.

És una obra dura, doncs?
No és un drama, la gent també riurà, també trobarà una part de comèdia. Jo diria que és més aviat una crítica, una sàtira sobre el món de la informació. 

 

Aquí podeu llegir-la sencera!

Esperem que us agradi!

http://www.naciodigital.cat/latorredelpalau/noticia/48699/ruben/domenech/farga/teatre/vol/omplir/sala/crespi/aliments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s