Avui una noticia de “tornaveu associacionisme i cultura” del concurs Taca’m on participem el dia 7 de febrer amb “En portada”

Es presenta una nova edició del Taca’m, marcat per la comèdia

 

Es presenta la 28 edició del Taca’m. El concurs de teatre del Centre aposta de nou pels grups de proximitat. Enguany, els vuit participants són de comarques barcelonines. El concurs es farà en vuit representacions a la Sala Stage i també al Cafè del Centre, a partir del 31 de gener i fins al 13 de març de 2016.

 

Ja està tot a punt per estrenar una nova temporada Taca’m. L’acte de presentació de la 28 edició té lloc el pròxim dijous 28 de gener a les 12 h al local social del Centre, Ateneu Democràtic i Progressista al Carrer Corredossos,9-11 de Caldes de Montbui.

 

Com ja és habitual des de les darreres edicions del Taca’m i a l’espera de poder completar el projecte de rehabilitació de la sala de teatre d’El Centre, les actuacions es faran a la sala STAGE, Escola d’Arts Escèniques de Caldes (a excepció de l’obra El verí del teatre que es farà al Cafè del Centre) i tindran lloc els diumenges a les 18h de la tarda.

 

Enguany, el Taca’m comença fent Teràpia de grup (31 de gener), la proposta original de John Merrick que arriba de Santa Eulàlia de Ronçana de la mà del Teatre Nacional de la Vall del Tenes. Aquesta és la primera de les vuit representacions que es podran veure al llarg del certamen. Els seguiran els Farga’m Teatre de Terrassa que presenten l’obra En portada (7 de febrer) de Ben Lech.

 

 

Article sencer a:

http://www.tornaveu.cat/article/10992/es-presenta-una-nova-edicio-del-tacam-marcat-per-la-comedia

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s